четвъртък, 22 февруари 2018 г.

Beauty Trends 2018 и колекция пролет / лято 2018 година на Catrice “HOLO graphic”

Здравейте приятели,
        днес бих искала да си поговорим за тенденциите в грима през 2018 година и да Ви споделя една вълнуваща новина, а именно новата  колекция “HOLO graphic” на Catrice за сезон пролет/лято 2018 г. , която ще бъде лансирана в родните ни дрогерии през м. Март 2018 г..
      Ако, сте изгледате поне едно от ревютата в седмиците на модата задължително ще Ви се откроят няколко неща, които световните гиганти ни обещават да видим през сезон пролет/лято 2018 г., а именно ярки цветове и блясъка! Скули, мигли, очни линии - всичко трябва да е цветно, бляскаво и зашеметяващо! 


     
Вдъхновени именно от тези световни тенденции
Catrice ни представят и едно иновативно сливане на красотата в модата чрез продуктите, които задължително трябва да притежаваме през първата половина на 2018 г. Като тази година тенденциите ще се разделят основно на  четири тренда: Dewy, #InstaEFFECTs, Athleisure и любимото ми "Big Palettes"!

         Когато надникнем зад колисите на Dewy тренда откриваме едно изобилие от мултифункционални продукти, които ни предоставят холо, призма или пък дори естествен блясък, също така неутразим мокър ефект или както те сами го наричат ефект на слънчева целувка! В тази колекция на Catrice ще можем да открием сенки, спирали, очни линии, червила, глосове, хайлайтъри и лакове. 

   Когато разглеждах колекцията вниманието ми най-силно се спря на Spectra Light Eyeshadow Glow Kit, който ни обещава едно магическо съвършенство на цветове върху клепачите. Предлага се в два варианта:


 Rock Couture Liquid Liner се предлага в три зашеметяващи нюанса с ефекти вариращи от металик до дуо хром. Апликатора е изключително фин и предоставя възможност за много прецизно нанасяне, което е голямо улеснение, ако понякога и вие като мен чертаете "старопланински релеф" и трите цвята в които се предлага очната линия са много интересни и обещават да сте изцяло в топ тенденцията за 2018-та - синьо, розово злато, сребро...истински парад на блясъка :) Друго, което чакам с нетърпение от колекцията са лаковете и пудрите за нокти!




В селекцията пък на #InstaEFFECTs залагат на продукти за бърз и безупречен грим, както знаете не винаги имаме време да се гримираме повече от 15 минути, така, че това е право в десетката на забързана жена. А какво ни трябва за един такъв грим - спирала, червило, балсам за устни и нещо с което да фиксираме матово лицето и сме готови. Продукта, който се открои за мен изненадващо не беше спиралата, а балсам ( да го наречен балсам? :D )  от тази серия. ULTIMATE DARK LIP GLOW е обогатен с масло от касис, има ЧЕРНА текстура, която подчертава цвета на устните и ги оцветява - в зависимост от pH-стойността на кожата - в индивидуален розов нюанс с опушен завършък. 

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script> <script> (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-7307667544128024", enable_page_level_ads: true }); </script>

Athleisure е предназначена за най-активните, обещава да издържи дори на супер натоварващи тренировки. 
В нея има спирала, прецизен коректор, балсам за устни, база и топ лак, моливи за устни и разбира се моя любимец LIP FOUNDATION PENCIL - предлага се в цели 5 нюанса и обещава да ни даде перфектната основа на устните с дълготраен матов ефект. Може да се използва както за цялостно запълване, така и за очертаване на устните. 




    В тенденцията на Big Palettes откриваме нови палитри със сенки и две страхотни палитри с червила, които се открояват, защото в сърцето им се крие изненада. CREATRICE CREAMY MATT LIP PALETTE ни представя 8 кремообразни матови червила с дълготрайна формула и златна хайлайт пудра, а в CREATRICE VINYL LACQUER LIP PALETTE ше открием отново селекция от 8 червила,                                                                                              
 но този път те са ярки и открояващи се с подчертаващата цветовете текстура и сребърен хайлайт. И двете палитри са travel-friendly, защото са в доста стабилна опаковка, имат четка и огледалце. Какво повече ни трябва?



Нямам търпение да пуснат всички нови продукти в пазарната мрежа, а ако и Вие като мен сте влюбени в новите предложения, може да се възползвате от тяхната предпремиера в сайта на официалният вносител за България - https://www.dodis.bg/ . 

Приятели споделете ми, кой е продукта, който Ви заинтригува най-много? Харесва ли Ви колекцията? Има ли продукт от нея на който искате да Ви направя специално ревю  с моето мнение?


Поздрави,
Silviya Love



* Публикацията не е спонсорирана от бранда Catrice или в частност Додис Интернационал. Информацията за новата колекция ми е предоставена от тях с цел личната ми информираност,  без претенция за отразяване във блога или социалните ми мрежи. 


За мен е изключително важна обратната връзка от Вас, защото бих желала в блога да има комуникация, за това не се колебайте да се свържете с мен посредством профилите в социалните мрежи и не забравяйте да се абонирате за да мога да Ви информирам за новите публикации.



За връзка с мен : 
E-mail : silviyallove@gmail.com
Instagram : @sissyllove
Facebook : @silviyaloveblog

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Essence ADVENT CALENDAR 2018

Здравейте, момичета!        Категорично адвент календарите са ТОП тренд тази есен и ни подготвят усилено за предстоящите зимни празници. ...