четвъртък, 30 ноември 2017 г.

Неутрален тоник с екстракт от зелен чай и хиалуронова киселина от Ауриметрия

Неутрален тоник с екстракт от зелен чай 
и хиалуронова киселина от Ауриметрия

Здравейте приятели,
днес искам да Ви разкажа за един от любимите ми продукти, а именно Неутрален тоник с екстракт от зелен чай и хиалуронова киселина от Ауриметрия.

Фирма “Ауриметрия” e създадена през 1996 год. за научно - изследователска и лабораторна дейност. Фирмата произвежда натурални козметични средства и хранителни добавки, разработени в собствена лаборатория, въз основа на екологично чисти лечебни билки от планините на България и някои от най-употребяваните билки в света.  Продуктите на “Ауриметрия” са предназначени за третиране на кожата на лицето и тялото, както и за профилактика на различни заболявания. Основно тяхно преимущество е, че не съдържат хормони, антибиотици, синтетични оцветители и ароматизатори.
Билкова козметика е едното направление в което фирмата разработва нови иновативни продукти, чиято основна цел е постигане не само на козметичен, но и на лечебен ефект от въздействието на билковите субстанции:
• за лице и тяло - балсами, шампоани, кремове, лосиони и масажни масла; 
• за укрепване на косата - балсам, лосион и подхранващо масло;
• серия в ампули - за различни типове кожа.
Фирмата притежава GMP сертификат за съответствие
с ВS EN ISO 22716:2008 .
Хранителните добавки са произведени от билкови екстракти, получени по съвременни технологии - лиофилизирани екстракти за производство на капсули и етанолови екстракти на лечебни растения и в комбинация с пчелни продукти (мед, прополис, пчелен пращец ). Ценните билки и натуралните масла в специфични комбинации въздействуват по естествен начин, бързо и интензивно. Разработена е и серия от меки желатинови капсули със студено пресовани натурални масла и маслени извлеци от билки.


Неутралният тоник се предлага под формата на ампули, в една опаковка на цена от 4 лв., ще откриете два броя ампули или общо 6 мл от магическата течност. 




 Състав: Розова вода, хиалуронова киселина, екстракт от зелен чай.







 Тоника има силно освежаващо, почистващо и хидратиращо действие за всеки тип кожа  с ефективна комбинация от природни антиоксиданти. Полифенолите на екстракта от зелен чай имат значителна антиоксидантна активност, която е полезна за всеки вид кожа. Препятства обезводняването на епидермиса и повишава еластичността на кожата. Хиалуроновата киселина задържа влагата в кожата за дълго време.

Включвам тоника в седмичната си грижа за кожата, като го използвам до 2-3 пъти след процедури на лицето или маски които използвам. Изключително съм доволна от ефекта, който виждам, кожата ми се чувства по-хидратирана и тонизирана. 

Интересно ми е дали и Вие използвате този тоник?

Поздрави,
Silviya LLove

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Essence ADVENT CALENDAR 2018

Здравейте, момичета!        Категорично адвент календарите са ТОП тренд тази есен и ни подготвят усилено за предстоящите зимни празници. ...